Over ons

Sinds onze start in 1977 is het team van Ambtman uitgegroeid tot een hechte groep professionals. 

Wij hebben hart voor de zaak én het hart op de tong. We zijn gedreven, betrokken en dagelijks bezig met hetzelfde doel: efficiënt werken aan de verbinding tussen leveranciers en klanten. Allemaal vanuit een ijzersterke basis, namelijk een goede relatie tussen ons en uw organisatie.

Verbinding

Als schakel tussen diverse partijen staat het verbinden van mensen bij ons hoog in het vaandel. Mensen met elkaar in contact brengen, heldere communicatie en sterke relaties maken het verschil.  

Betrouwbaarheid

Met meer dan 45 jaar ervaring in de wereld van import- en export hebben we onszelf ontwikkeld tot loyale partner van diverse, gerenommeerde merken.  

Flexibiliteit

De wereld van import en export vraagt om flexibiliteit. Bij Ambtman hebben we daar een flinke dosis van in huis. We denken altijd in mogelijkheden, houden het hoofd koel en verliezen nooit ons gezamenlijke doel uit het oog. 

Ambtman heeft een levendige historie

Hart voor de zaak, dat creëer je alleen maar vanuit een gedeelde passie. Die ontstond in 1977 toen oprichter L.J.C. Ambtman de hele wereld over reisde, op zoek naar geschikte producten om in Nederland te verkopen. Zijn gevarieerde handel in levensmiddelen groeide in rap tempo uit tot een specialisatie in koekjes, biscuits, (ontbijt)granen en broodvervangers.  

Vandaag de dag vormt de liefde voor import, export en onderscheidende producten nog steeds de basis. Voor zowel ons team van experts, als onze eigen hechte club aan internationale leveranciers. Dat maakt dat Ambtman inmiddels is uitgegroeid tot loyale, veelzijdige en bloeiende import- en exportpartner. 

Ons team van experts

De ervaren adviseurs die dagelijks voor u klaar staan. Samen de ideale mix van frisse kennis, jarenlange ervaring, professionaliteit en een vleugje humor.

Melanie Dee

Commercieel Administratief & Logistiek medewerker

Bekijk Linkedin

L.J.C. Ambtman

Directeur

Mignon Ottevanger

Commercieel Administratief & Logistiek medewerker

Bekijk Linkedin